İzmir Merkez Ofis
Bizi Ziyarete Gelin! Etkinliklerimiz Hakkında Bilgi Sahibi Olmak İçin Sitemizde Dolaşın.

Tarih

• 2022

Etkinlik Yeri

• Cahabey Mahallesi 388 Sokak No:18
  • Konak / İzmir

KATILIMINI SAĞLADIĞIMIZ GESFED 2022 JUDO TÜRKİYE ŞAMPİYONASI NAZİLLİ'DE YAPILDI 11-13 ŞUBAT 2022

Aydın'ın Nazilli ilçesinde Aydın Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde 11-13 Şubat 2022 tarihlerinde Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Yaş Grupları Judo Türkiye Şampiyonası yapıldı. 3 gün süren şampiyonaya 25 ilden 60 kulüp, 48 kadın 93 erkek sporcu ile katılım gösterdi. Aydın Valiliği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Nazilli Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonaya, 25 ildeki 60 kulüpte mücadele eden 93 erkek, 48 kadın sporcu katıldı. Müsabakaları AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyon Başkanı Ayhan Yıldırım, Federasyon Başkan Vekili Mustafa Kandemir, Federasyon Judo Asbaşkanı Vedat Yavuz, Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Korkut, sporcular, davetliler ve ilçe protokol üyeleri izledi. AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz sporun, sporcunun engel tanımadığını belirterek bundan sonraki süreçlerde de görme engelli sporuna destek vermeye devam edeceklerini, daha fazla görme engelli bireyi sporla buluşturmak için gereken hassasiyeti göstereceklerini ifade etti. Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyon Başkanı Ayhan Yıldırım, şampiyonada yaptığı konuşmada müsabakalara ev sahipliği yapan Aydın Valiliği, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’a organizasyona sağladıkları katı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederken, şampiyonada 2024 Paris Paralimpik Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil edecek sporcuları belirlemek üzere milli takım seçmelerinin de yapıldığını belirtti. Etkinlikte, Milli Judocu Recep Çiftçi ile Milli Judocu Zeynep Çelik'in antrenörü Gültekin Sevinç'e plaket verildi. Milli sporcu Recep Çiftçi 2024 Paris Paralimpik Olimpiyat’larında altın madalyayı hedeflediğini belirtirken Türkiye Şampiyonu Selen Bahçıvan bu sporda daha iyi yerlere gelmek için çalışmaya devam edeceğini aktardı. Müsabakalarda minikler, yıldızlar, ümitler ve büyükler kategorilerinde dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Contact Details